Napra-forgó mulatság a Kalandgyárban szeptember 20-án

544

Elindult a tanév, ezzel együtt pedig indulnak a Kalandgyár programok is a művelődési házban. Szeptember 20-án, vasárnap 16 órától Pirosmalac meséjével várják a gyerekeket és a családokat a Napra-forgó mulatság komaasszonyai, Villő és Eszter.

A Napra-forgó mulatság mindig az adott időszak hagyományaihoz, jeles napjaihoz kapcsolódó játékokkal, dalokkal, táncházzal indul, majd pihenésképpen vásári hangulatú bábelőadáson szórakozhatnak az érdeklődők.

A szeptemberi bábelőadásban Pirosmalac történetével ismerkedhetnek meg a gyerekek. „Ó, bár egy malackám születne, azt is felnevelném!” – sóhajt fel a gyermekre vágyó asszony. S lám, amit kér, megadja az Isten! De mi lesz ennek a vége? A pólyás malacka hamarosan eladósorba kerül. Vajon lesz-e legény, aki megkéri a kezét… azaz a csülkeit?

A mesét Kaszás Villő drámapedagógus és néptánctanár varázsolja, a játékban és a táncban Cseke-Marosi Eszter, tanító, óvónő, tánc- és drámapedagógus fogja kézen a gyerekeket.

A program díjmentesen látogatható, szeretettel várnak minden érdeklődőt szeptember 20-án, vasárnap 16 órakor a solymári művelődési házban.

solymáronline