Időponttal látogathatók a solymári orvosi rendelések

2210
Fotó: Barcsik Géza

Továbbra is csak időponttal látogathatóak Solymáron a szakrendelések. A háziorvosok és a gyermekorvosok is időpontfoglalással, illetve előzetes egyeztetés után fogadják a betegeket.

Az elmúlt időben Solymáron is újraindult több szakorvosi rendelés: működik a fül-orr-gégészet, a szemészet, a fizikoterápia, valamint június 9-től már a reumatológia is. Lehetőség van vérvételre is, amelyre – a korábbiaktól eltérően – pontos időpontot adnak, ezt kérik szigorúan betartani (a váróteremben való csoportosulást elkerülendő nem szabad sem túl korán, sem késve érkezni).

Általános szabályok:
– Az egyes szakrendelések rendelési idejében csak az előjegyzett időponttal rendelkező betegek ellátására van lehetőség.
– Időpontot rendelési időben, telefonon lehet kérni (rendelési idők és telefonszámok: solymarirendelo.hu).
– Szájmaszk viselése kötelező.
– A rendelésre érkezőknek a váróteremben egymástól 1,5–2 méter távolságot kell tartani.

Minden esetben először telefonon kell konzultálni a szakorvossal vagy a háziorvossal, mert van olyan vizsgálat, ami előtt koronavírusteszt végzése szükséges, illetve az időpont nélkül érkező betegeket nem tudják ellátni.

Az aktuális szabályoknak megfelelően a gyermekorvosok és a háziorvosok rendelését is csak időpontfoglalás, illetve előzetes egyeztetés után lehet látogatni. Minden esetben telefonáljunk, mielőtt elindulunk az orvoshoz!

solymáronline