Házhoz viszi a gyereknapot a Vasúttörténeti Park

889

Az idei gyereknapot a veszélyhelyzet miatt másképp kell ünnepelnünk, mint szoktuk. Az idén 20 éves Vasúttörténeti Park május 31-én, vasárnap egész napos online programmal házhoz viszi a mókát és szórakozást – üzenik a Parkból.

A Vasúttörténeti Park Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján május 31-én, vasárnap 10 és 18 óra között követhetik a gyerekek és szüleik az egymás utáni izgalmas programokat, melyek házigazdája Horváth Szilárd lesz. A nap folyamán többször élőben jelentkeznek majd be a Vasúttörténeti Park területéről, sok-sok exkluzív tartalommal, premierekkel és meglepetés vendégekkel. Fellép az Apacuka zenekar, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Rutkai Bori Banda, és az Eszter-lánc Mesezenekar is, de láthatják a gyerekek az Aranyszamár bábtársulat előadását is.

A jógaórától meseolvasáson át a gyerekek számára az otthoni arcfestés, szülőkkel közös sütés-főzés, de akár a közlekedésbiztonság témái is terítékre kerülnek. A szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról is hallgathatnak érdekességeket a fesztiválhoz csatlakozók, de ezzel kapcsolatos kézműves tippeket is kapnak, amiket azonnal ki is próbálhatnak a családok.

A szülők számára is lesznek a nap folyamán érdekes témák és tanácsok a gyermeknevelés, sportválasztás vagy az egészséges táplálkozás kapcsán. A sok program mellett izgalmas, óránkénti feladványokkal is várják a családokat a szervezők, természetesen értékes nyereményekért, amelyeket azonnal, minden óra végén ki is sorsolnak. Az élményekkel, izgalmakkal teli napot pedig Ördög Nóri búcsúmeséje zárja.

További információkat és a részletes programot a www.vasuttortenetipark.hu oldalon találhatjuk.

solymáronline
Kép: vasuttortenetipark.hu