Gyermeknapi rajzpályázatot hirdet a könyvtár

1035

A solymári Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár gyermeknapi rajzpályázatot hirdet alsó tagozatos tanulók számára Így élt a családunk a koronavírus-járvány idején címmel.

A rajzok bármilyen technikával készülhetnek (színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztell, stb.). Az alkotások témája: hogyan folyik az otthoni tanulás, a közös játék, az étkezés, a séta, a sport, a kikapcsolódás, kinek mi a feladata a megváltozott helyzetben?

Az A/4-es méretű rajzokat szkennelt (jpg vagy pdf), vagy fotózott (jpg) formában várják a konyvtar@apaczai.com címre 2020. május 31-én 23 óráig.
Az e-mailben meg kell adni a pályázó nevét, életkorát, valamint a szülő/gondviselő elérhetőségét (szülői e-mail-cím, telefonszám).

A rajzokat szakmai zsűri fogja elbírálni. A legjobb pályaművek alkotói értékes könyvjutalmat nyernek, amelyet a könyvtár nyitása után vehetnek át. A beérkezett rajzokból virtuális kiállítás készül az intézmény honlapján és facebook-oldalán.

A pályázatot beküldő szülő tudomásul veszi, hogy a pályázó nevét és életkorát a virtuális kiállítási felületeken az Apáczai Csere János Művelődési Ház közzéteszi, valamint elfogadja az adatkezelői nyilatkozatot. A nyilatkozat szerint az Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár az “Így élt a családunk a koronavírus-járvány idején” címmel kiírt pályázathoz megadott személyi adatokat csak a pályázattal kapcsolatos eljárásokban használja fel, azt harmadik fél részére nem adja át, saját marketing célokra nem használja fel.

solymáronline