Összefogás a motoros mentőkért – segítettek a Pilisi Sólymok

2002

Az idén jubiláló Pilisi Sólymok Motoros Klub a tavaszi esős napokra gondolva nagy mennyiségű impregnáló spray-t juttatott el a motoros mentőkhöz, segítve ezzel mindennapi munkájukat.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben minden egészségügyi dolgozóra nagy teher hárul. Ezért a Pilisi Sólymok Motoros Klub, amely idén fennállásának 20. évfordulóját ünnepli, felvette a kapcsolatot a Magyar Mentőmotor Alapítvánnyal, hogy tudnak-e valamiben segítséget nyújtani nekik – tudtuk meg Tóth Istvántól, a Klub elnökétől.

A motoros mentők válaszukban jelezték, hogy a szeszélyes április küszöbén, az esős napokra készülve jól tudnának használni olyan impregnáló spray-t, ami védi a motoros mentőt és ruházatát. A Pilisi Sólymok különböző motoros boltokkal egyeztettek, végül a Fokt motor biztosított számukra nagy mennyiségben, a helyzetre való tekintettel igen kedvező áron impregnáló spray-t.

“Április 1-jén így át is adhattuk a Pilisi Sólymok Motoros Klub ajándékát a Magyar Mentőmotor Alapítvány képviselőjének, további eredményes munkát kívánva nekik – mondta Tóth István. – Reméljük, hogy ezzel a kis hozzájárulással mi is elősegítettük a győzelmet a vírus felett!”

solymáronline