A solymári plébánia felhívása: nyerj gokartozást az otthoni tanulással!

2552

Az elmúlt napokban bebizonyosodott, hogy az otthoni tanulás nem mindig egyszerű. A solymári katolikus plébánia most egy játékos, de komoly nyereményeket – gokartozást vagy trambulinparkot – ígérő felhívással szeretne segíteni a gyereknek, hogy könnyebben menjen a tanulás.

A versenyt a solymári általános iskolás diákok körében, négy kategóriában hirdetik meg.

1. kategória: 8 évnél fiatalabb (vagy 125 centiméternél alacsonyabb) diákok kitűnő bizonyítvánnyal
Mivel az elektromos gokartokat csak 125 centiméternél magasabb és 8 évnél idősebb gyerekek vezethetik, az ennél kisebbek trambulinparkba szóló belépőt nyerhetnek. A kitűnő bizonyítványt szerzők közül tíz gyermeket sorsolnak ki.

2. kategória: aki legtöbbet javít a bizonyítványán
Az az öt diák, aki év végén a félévi bizonyítványához képest a legtöbbet javít, gokartozást nyer. Jelentkezésedhez ne felejtsd el csatolni a félévi és év végi bizonyítványod másolatát! Holtverseny esetén sorsolás dönt a nyertesek személyéről.

3. kategória: akinek kitűnő a bizonyítványa
Félévkor (szinte) csak ötös voltál, és év végén is kitűnő leszel? A kitűnő bizonyítványú gyerekek közül szintén öt szerencsés nyertest sorsolnak majd ki a benzingőzös versengésre.

4. kategória: aki legalább hét verset tud fejből
Akkor sincs baj, ha év végén esetleg nem annyira a bizonyítványodra, mint a verstudásodra leszel büszke. A legalább hét verset tudók közül öt nyertes diákot sorsolnak ki.

Jó hír, hogy nemcsak az íróasztal mögött, hanem a gokartpályán is megéri majd jól teljesíteni, ugyanis az első három helyezett érmet kap. A környezetbarát gokartok teljesítménye korlátozható, így mindenki megtalálhatja majd a számára legbiztonságosabb és legnagyobb örömet okozó sebességet.

Részvételi szabályok

Jelentkezési határidő: a hivatalos bizonyítványosztást követő 2 héten belül (14 naptári nap).

Jelentkezésedet a solymariplebania@gmail.com e-mail címre küldd el. Ehhez csatold a kitöltött jelentkezési lapot (letölthető innen) és a bizonyítványod másolatát.
– amennyiben a 2. kategóriára jelentkezel (legtöbbet javító diák), akkor mind a félévi, mind az évvégi bizonyítványod másolatát csatold a leveledhez
– a 3. kategóriában nevezők e-mailben kapnak értesítést arról, hogy mikor és hogyan tudják elmondani a minimum hét verset, mellyel készülnek.

Eredményhirdetés: a jelentkezési határidőt követően maximum 2 hét (14 naptári nap). A nyertesek nevét a Solymári Római Katolikus Egyházközség honlapján fogják közzétenni.

Jó versengést, jó tanulást, lelkes készülést!

solymáronline
A kép illusztráció.