Én is itthon maradok – Mesi

1166

Szűcs Mesi vagyok, a solymaronline.hu újságírója és a PilisTV munkatársa. Bő két éve Kecskemétre kellett költöznöm, így a Solymár-központú csapatot a távolból, egyéb munkám mellett erősítem.

Bár a médiacsoport többi tagjával eddig is jellemzően telefonon vagy online tartottuk a kapcsolatot, számomra is nagy változás a koronavírus okozta járványhelyzet. Már én is szigorúan csak itthonról dolgozom, és igyekszem tartani a frontot innen Kecskemétről, hiszen családos kollégáimnak a munka mellett még a gyerekeiket is le kell foglalniuk, és a távoktatásból is ki kell venni a részük. Minden tiszteletem az övék!

Az otthonmaradás sok lemondással jár, de a sorozat korábbi tagjaihoz csatlakozva én is arra buzdítok mindenkit, hogy hozzuk meg együtt ezt az áldozatot, hogy minél hamarabb túllegyünk a veszélyhelyzeten, és minél kevesebben betegedjenek meg!

Szűcs Mesi – solymáronline

A solymáronline és a Solymári Hírmondó csapata a járvány idején is önökért dolgozik. Ezzel a sorozattal bemutatkozunk, és buzdítjuk önöket arra, hogy maradjunk külön-külön otthon! A többi részt ide kattintva olvashatják.