Nem lesz nyilvános liturgia: tévén vagy online lehet követni a vasárnapi szentmisét

1558
Fotó: Hajba András

Kiss Csaba plébános tájékoztatta portálunkat, hogy a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntéseivel összhangban Solymáron is megváltozik a misék és egyéb alkalmak rendje. A solymári református közösségben is elmarad a március 22-i istentisztelet.

A katolikus templomban március 20-án, pénteken elmarad a keresztúti ájtatosság és az esti szentmise. Ettől az időponttól kezdve minden nyilvános liturgia szünetel a templomban.

A vasárnap 10.30-kor kezdődő szentmisét a PilisTV interneten élőben közvetíti, a tévés közvetítés megoldásán is dolgoznak a szakemberek. A szentmisét a solymaronline.hu facebook-oldalán is élőben követhetik majd.

Csaba atya azt is elmondta, hogy a gyóntatás, a csoportos alkalmak és a személyes ügyfélfogadás egyelőre szünetel Solymáron. Fontos, sürgős esetben telefonon lehet keresni Csaba atyát (+36-30-602-8862).

Hívjuk fel idős szeretteink figyelmét, hogy számukra ebben a helyzetben semmilyen módon nem javasolt az otthonról való kimozdulás, a templom látogatását is kerüljék!

Vigyázzunk egymásra!

solymáronline