Intézze önkormányzati ügyeit online

807

Az online elérhető Önkormányzati Hivatali Portál nemcsak magánszemélyeknek, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a mindennapi ügyintézést. Az e-ügyintézési felületen keresztül az ország bármelyik pontjáról intézhetők az önkormányzati ügyek, a magán és vállalkozói helyi adóügyek is. Az elektronikus ügyintézést választók pedig nemcsak a sorban állástól kímélik meg magukat, hanem támogatják a papírmentes és környezetkímélő ügyintézést is.

Az online ügyintézési felületen közel félszáz különféle ügy indítható, többek között ipari és kereskedelmi, hagyatéki, birtokvédelmi, valamint szociális ügyek. Az Önkormányzati Hivatali Portálról közvetlen linken elérhető az úgynevezett e-Papír szolgáltatás (epapir.gov.hu), amelynek segítségével szinte bármilyen egyéb ügy is benyújtható elektronikus úton.

A bejelentkezett felhasználók bármikor nyomon követhetik az általuk indított helyi önkormányzati ügyeket, megtekinthetik, hol tart az adott ügy, illetve az előzetesen már kitöltött űrlapjaikat is elérhetik.

Az Önkormányzati Hivatali Portál weboldalán, településünk weboldalán és az alábbi linken is elérhető.

solymáronline