Megjelent a februári Hírmondó!

897

Hétfőtől a postaládákban a Solymári Hírmondó legfrissebb, februári lapszáma. Az újság fő témája a gyalogos közlekedés. Megismerkedhetünk a solymári kázlikkal, a település csak gyalog járható kisközeivel.

A polgármesterrel készült interjú a járdaépítésekkel foglalkozik, és sorra veszi a zebrára váró helyszíneket, illetve megtudhatjuk belőle azt is, miért kell vigyázni a gyalogos átkelők építésével, illetve hogy a rendőrség mit javasol a gyalogosgázolások megelőzésére.

A témánál maradva olvashatunk arról, milyen levegőt szívunk be, ha Solymár utcáin sétálunk, a kutyás cikksorozat következő része pedig azzal foglalkozik, hogyan vihetjük ki a kutyákat közterületre, de az autós utaztatásról is szó esik.

A portré rovatban az 50. évét betöltött Kaláka tagja, Radványi Balázs mesél a lapnak az együttes megszületéséről, a versek szeretetéről, Kodályról és még sok másról.

Farsang derekán Enczmann László tollából olvashatunk egy néprajzi jellegű írást arról, hogy hogyan farsangoltak elődeink Solymáron.

Továbbá hírek, programajánlatok, felhívások – minden aktuális információ egy helyen.

A Hírmondót keressék a postaládákban a reklámújságos csomagban, illetve az interneten: www.solymarihirmondo.hu

solymáronline