Pénteken újra Little Jazz Pub!

760

Valentin-napon, azaz február 14-én, pénteken kerül sor a Little Jazz Pub következő alkalmára 20 órai kezdettel a solymári művelődési házban. Márkus Tibor és az Equinox vendége ezúttal Meleg Tamás szaxofonos és Koós-Hutás Áron trombitás lesz.

Meleg Tamás jazz tanulmányait a Kőbányai Zenei Stúdióban és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén folytatta neves tanárok keze alatt. Majd 2011-ben első helyezést ért el zenekarával a Magyar Jazz Szövetség combo versenyén, melyet számos koncert és fesztiválfellépés követett. Hallhattuk őt továbbá itthoni big bandek soraiban, jazz és könnyűzenei produkciókban, az utóbbi években pedig óceánjáró hajók nemzetközi zenekaraiban próbálta ki magát. Játékát tekintve a líraibb, hangszínre építő, dallamközpontú frázisalkotást kedveli.

Koós-Hutás Áron napjaink egyik legfiatalabb trombitása, aki 2008-ban megnyerte a Tomsits Rudolf Jazz Trombita Tehetségkutató Versenyt, azóta pedig olyan formációkban játszott, mint a Budapest Jazz Orchestra, a Djabe, a Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a Guca Partyzans Brass Band. A legismertebb magyar előadók mellett elismert nemzetközi művészekkel is dolgozott már együtt, továbbá 2015-ben és 2019-ben az év jazztrombitásának választotta a JazzMa.hu szavazótábora.

A színvonalas zenei estre a belépés ingyenes, mindenkit sok szeretettel várnak!

apaczai.com / solymáronline