A Solymári SE labdarúgás mérkőzéseinek összefoglalója a 46. hétről

1692

U16 bajnokság

Pilisszántó – Solymár 1 (0-6) 13
2019.11.06 Pilisszentkereszt
Játékosok: Sodró, Adorján, Kovács M, Milbich, Juricza, Kovács-Hantos, Pappert, Hamvas, Velencei, Kovács B, Sisa, Zsell, Szalai, Kollár
Gólszerzők: Adorján, Kovács M(3), Sisa(5), Pappert, Velencei(2), Szalai
Jók: Adorján, Sisa, Kovács M, Szalai, Velencei
A körülményekhez jobban alkalmazkodtunk, és megérdemelt győzelmet arattunk a nálunk fiatalabb gyerekekkel kiálló ellenfelünk felett – mondta Molnár Richárd edző.

Páty – Solymár 0 (0-0) 2
2019.11.17 Páty
Játékosok: Sodró, Adorján, Kovács M, Dobák, Barna, Kovács-Hantos, Pappert, Hamvas, Velencei, Kovács B, Sisa, Zsell, Milbich, Juricza, Kollár, Strack
Gólszerzők: Velencei, Barna
Jók: Barna(mezőny legjobbja), Kovács M, Kovács-Hantos, Sodró
Nagyon jó első félidőt produkáltunk, csak a helyzeteinket nem sikerült értékesíteni. A második félidő elején sikerült betalálnunk és utána megnyernünk egy igen küzdelmes mérkőzést.

U11 Bozsik torna
2019.11.16 Budakalász
2 csapattal vettünk részt az idei utolsó szabadtéri tornán 16 gyerekkel. A kisebb gyerekekből álló csapatunk kitűnően szerepelt, sok gólt szereztek 3 győzelem 2 döntetlen volt a mérlegük. Sokat javultak főleg csapatjátékban az előző tornákhoz képest. A nagyobb (2009-es) gyerekekből álló csapatunk is jól játszott 2 győzelem és 1-1döntetlen és vereség volt az eredmény. Sikerült a hiányzó (betegség, családi program, iskolai előadás) embereket pótolni, és kitűnően helyt állni.
Jók: Dodás, Gerő, Horváth,Tresch, Dalos, Bartha, Botzheim, Puskás B, Géczy,Halász

U13 Bozsik torna
2019.11.16 Budakalász
13 gyerekkel vettünk részt a tornán, Idei legjobb játékukat nyújtották a gyerekek. Minden mérkőzésükön egymást bíztatva játszottak, igazi csapatként és minden meccset (4) meg is nyertek, melynek meg is lett a jutalma! (ingyen ebéd hazafelé) Csak így tovább!
Jók: Wakai, Géczy, Benke, Dobák, Schlick, Petrovszky, Dezsényi, Fekete, Angel, Jancsó, Puskás, Berki, Milbich,

solymáronline