Lezajlott a HunHot 2019 – megvannak az év legjobb chiliszószai

202

Bár a Solymári Chilifesztivál idén elmaradt, a csípős szószok versenyét idén is megrendezték a szervezők.

Az idei versenyen már hat kategóriában nevezhettek a versenyzők:
– chili alapszószok – extra csípős
– chili alapszószok – közepesen csípős
– gyümölcsös chiliszószok
– chilis BBQ- és grillszószok
– chilis savanyúságok
– enyhén csípős fűszeres

A HunHot csiliszószversenyre sokan neveztek, a szószok véleményezésére a november 11-i eredményhirdetésig kapott időt a zsűri.

A chili alapszószok – extra csípős kategóriában első helyezett az Olchili Carolina Reaper – Ultra Hot Sauce terméke lett, a közepesen csípős kategóriában a Chilivilág BULL’S EYE szósza; a gyümölcsös chiliszószok kategória első helyén a Kígyóschili Fruits&chili Hot Sauce-a végzett, a chilis BBQ- és grillszószok kategóriát a GABKO meat BBQ-ja nyerte, a chilis savanyúságok kategóriát szintén a Kígyóscsili Mixed Pickles-e, az enyhén csípős fűszeres kategóriát pedig a Veresi Chilifarm Chipotle szósza.

A részletes eredményt itt találják

A videós eredményhirdetést pedig itt nézhetik meg

solymáronline