Egy fess pesti este Kamarás Ivánnal

1128

Kamarás Iván ad koncertet zenekarával november 23-án, szombaton 19 órai kezdettel az Apáczaiban. Az Egy fess pesti este címet viselő rendezvényen felcsendülnek a ’20–60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a Meseautótól kezdve a Jamaikai trombitáson és a Kicsit szomorkás a hangulatomon át a Villa Negráig. Bár a népszerű színész előadásában elhangzó dalok a múltba repítenek vissza, zenekara, az Egy Fess Band gipsy swing és dixieland stílusával modern köntösbe öltözteti azokat, így igazi zenei csemegében lehet része a közönségnek.

Kamarás Iván a művelődési ház beszámolója szerint az esten nem színészként lesz jelen, csak Ivánként, aki az elhangzó slágerek között megcsillantja humorát is. Kulisszatitkokat árul el továbbá a múlt nagyjairól, filmjeiről, dalszövegeiről, valamint arról, vajon milyen történetek keringtek velük kapcsolatban szakmai berkekben.

Őszinteség, humor, színház és mindenki által ismert dalok kerülnek terítékre az esten, melyen az egész család számára jó szórakozást nyújt.

Az eseményre mindenkit szeretettel várnak, 2000 és 2500 forintos áron válthatók jegyek.

solymáronline