A Solymári SE labdarúgás mérkőzéseinek heti összefoglalója

1944

U16 bajnokság

Solymár – Nagykovácsi 3 (3–1) 2
2019.10.20 Solymár

Játékosok:
Sodró, Dobák, Kovács M, Adorján, Szalóki, KovácsB, Velencei, Kovács-Hantos, Pappert, Hamvas, Sisa
Zsell, Szalai, Barna, Milbich, Juricza
Gólszerzők: Kovács-H, Sisa,Kovács B

Molnár Richárd edző értékelése:
Nagyon jó első félidőt produkáltunk, bár az első 10 perc az ellenfélé volt. Utána átvettük a kezdeményezést és két gyönyörű és egy szerencsés góllal 3–1–es vezetésre tettünk szert. A második félidőben az eddig veretlen listavezető nagy nyomást helyezett ránk, de sikerült a támadásaikat egy kivételével hatástalanítani. Nagy sikert értünk el és belátható távolságra került tőlünk a dobogós helyezés elérése!
A bajnokság állása:

U9 Duna kupa

2019.10.19 Pomáz
Solymár A-Budakalász A 1-2 Gól: Bonivárt
Solymár A – Pomáz A 2-5 Gól: Tallér, Bonivárt

Nagyon jó meccseket játszottunk, sajnos nem sikerült nyerni, de kiválóan küzdöttünk és a megbeszélteket sikerült betartani csak a helyzetek kihasználása nem sikerült. Gratulálok mindenkinek, mert 2X40 percet csere nélkül így lejátszani az nagy teljesítmény!
Jók: Dalos, Bonivárt, Kovács

Solymár B – Budakalász B 3-0 Gól: Jancsó, Csillagh, Parádai
Solymár B – Pomáz B 2-1 Gól: Csillagh, Kámán

Sok ügyes teljesítményt láthattunk a B csapatok meccsein is, nagyszerű kapus teljesítményt és két szuperül bemutatkozó elsőst. Csak így tovább!
Jók: Hain, Jancsó, Parádai, Csillagh, Weiser

U7 Bozsik torna
2019.10.20 Szentendre

Sajnos csak 4 ovissal vettünk részt az idei 3 Bozsik tornán. Gyerekeink nagyon ügyesen játszottak, sok gólt lőttek. – mesélte Molnár Richárd. Reméljük még több szülő segít a gyerekeinek leigazolásában, mert e nélkül nem tudjuk őket elvinni ezekre a tornákra. Bár jeleztük a rendezőknek hogy szerencsétlen volt az időpont megválasztása, mert sok család már programot szervezett magának.

Jók: Horányi,Vadász

U9 Bozsik torna
2019.10.20 Szentendre

11 első, második osztályos gyerekkel vettünk részt a tornán. Nagy gratuláció jár a gyerekeinknek a szervezett és jó játékért. Rengeteg gólt szereztek, cseleztek védekeztek, szereltek. A kis kapus (2–2 kapura) játék a múltkori tornához hasonlóan nagyon jól ment.
Jók: Landauer, Kiss N, Bonivárt

U11 Bozsik torna
2019.10.20 Budakalász
2 csapattal vettünk részt a tornán 19 gyerekkel. A kisebb gyerekekből álló csapatunk kitűnően szerepelt, sok gólt szereztek 2 győzelem egy döntetlen és 2 vereség volt a mérlegük. Sokat javultak az első tornához képest. A nagyobb (4–es) gyerekekből álló csapatunk is jól játszott 2 győzelem és 2 vereség volt az eredmény. Sok ügyes megoldás és nagy akarat jellemezte őket az egész torna során.
Jók: Behovits, Viszlai B, Gerő, Horváth, Bognár, Botzheim, Puskás B, Pehatsek, Géczy

U13 Bozsik torna
2019.10.20 Budakalász

11 gyerekkel vettünk részt, nagyon ügyesen jól játszottak a gyerekeink. 2 győzelem egy-egy döntetlen és vereség volt a mérlegünk. Óriási akarat jellemezte a csapatot sok egyéni jó megoldással.
Jók: Wakai, Trepka, Géczy, Benke, Dobák, Schlick

Hétvégi mérkőzéseink:
10.26 szombat
15.00 U7
17.00 U9 Szentendre IV. Bozsik torna

10.27 vasárnap
10.00 Solymár – Göd U16 bajnoki

solymáronline