Választás 2019 Solymár – infók, részvételi adatok – FRISSÜLŐ

5560

A legfontosabb utolsó pillanatos információk és a részvételi adatok összegyűjtve. Szavazni 2019. október 13-án, vasárnap 6 és 19 óra között lehet.

Hova kell mennem szavazni?

Ide kattintva lehet utánanézni lakcím szerint a szavazás helyének.

Mozgóurnát igénylek

Ha Ön a szavazás napján nem tud megjelenni a lakóhelye szerinti szavazóhelyiségben, mert egészségi állapota (pl. kórházban van), fogyatékossága vagy fogva tartása (pl. előzetes letartóztatás, szabadságvesztés) ebben megakadályozza, mozgóurnát kérhet. A törvény kizárólag a fenti esetekben engedi meg a mozgóurna igénybevételét, más indokokra tekintettel (pl. munkahelyi elfoglaltság) nem vehető igénybe.
Mozgóurna a szavazás napján 12 óráig igényelhető a szavazatszámláló bizottságnál, írásbeli meghatalmazással rendelkező MEGHATALMAZOTT útján. Ide kattintson a részletekért.

Mit tegyek, ha lejárt a személyim?

Itt írtunk arról, hogy a választás napján 19 óráig rendkívüli nyitvatartással fogadja a vörösvári kormányablak azokat, akik későn vették észre, hogy hiányzik vagy lejárt egy okmányuk.

A részvételi adatokkal napközben frissítjük a cikket. Az eredményekről késő este vagy hétfőn hajnalban várható tájékoztatás.

Részvételi adatok 7 órakor:

Részvételi adatok 9 órakor:

Részvételi adatok 11 órakor:

Részvételi adatok 13 órakor:

Részvételi adatok 15 órakor:

Részvételi adatok 17 órakor:

Részvételi adatok 18:30-kor:

Fél órával a választások vége előtt tehát nem érte el a részvétel az 50%-ot Solymáron.

Frissebb részvételi adatokat most már nem kapunk. Az urnákat lezárták, megkezdődött a szavazatok számlálása, várjuk az eredményeket.

solymáronline
Fotók: Barcsik Géza