A vörösvári szakrendelő javára zajlik az Egészségváros szeptember 28-án Piliscsabán

1832

Az idén jubiláló Richter Egészségváros Program folytatja országjárását, az őszi sorozatban három városba, köztük Piliscsabára érkezik a szűrőprogram. Az egészségtudatosságot és a betegségmegelőzést népszerűsítő rendezvényre szeptember 28-án Piliscsabán kerül sor.

A városközpontban egy helyen egyszerre több fontos szűrővizsgálaton és tanácsadáson is részt vehetnek az eseményre kilátogatók, ráadásul ingyen. Aktivitásukkal pedig nemcsak saját egészségükért, hanem a vörösvári szakrendelőért is tesznek.

A Richter Gedeon Nyrt. kétmillió forintos alapadományt ajánl fel a szakrendelő számára, az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal tudják növelni, amelyet a hazai gyógyszercég pontonként 300 forinttal jóváír. Az összegből a Pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézet nőgyógyászati ultrahangkészülék beszerzését tervezi.

A szervezők ingyenes szűrésekkel, egészségügyi tanácsadással, ismeretterjesztő előadásokkal, fitnesz- és tornaprogramokkal, az egész család számára tartalmas programokkal, színpadi műsorral várják a fiatalokat, felnőtteket és időseket egyaránt. A szűrésekre való jelentkezés nincs regisztrációhoz kötve, nincs várólista, előzetes utánajárás, így bárki részt vehet a szűrővizsgálatokon. A részletes program a plakáton.

solymáronline