Jó hangulatban telt a bolhapiac – KÉPEK

1289

Május 18-án Flohmarkt Solymár néven közösségi bolhapiacot rendezett néhány lelkes család a Nagycsaládosok Solymári Egyesületével és a Budapest School Solymárral karöltve.

Szerencsére az időjárás is kegyes volt a résztvevőkhöz, és eső helyett gyönyörű napsütéssel várt mindenkit szombaton. A piacozni szerető közönségnek 36 árus kínálta portékáját. Az első visszajelzések egy sikeres és nagyon jó hangulatú eseményről szólnak, sok hasznos dolog talált új gazdára a Templom téren – tudtuk meg Kóré Ágnes szervezőtől. Az esemény sikeréhez színes programokkal és kézműves foglalkozással a Budapest School járult hozzá, így amíg a felnőttek nézelődtek, beszélgettek, a gyerekek is szórakozhattak.

A piac karitatív küldetése is fontos vonzerő és nagy siker volt: rengeteg gyerek- és felnőtt ruhát, gyerekkönyvet, társasjátékot és egyéb használati tárgyat kaptak a szervezők felajánlásként, amit a Solymári Nagycsaládosok Egyesületén keresztül Cserhátsurány településre juttatnak el, hátrányos helyzetű családok számára. Ezen felül pénzbeli felajánlások is érkeztek, melyek két cél megvalósításában nyújtanak támogatást: a cserhátsurányi óvoda hintájára 14.500 Ft, a jegenyevölgyi pihenőpad felújításara 11.410 Ft gyűlt össze az adománydobozokban.

Ahogy a képek is mutatják, a piac jó hangulatban, mindenki közös örömére telt – ezúttal első, de remélhetőleg nem utolsó alkalommal.

PA – solymáronline
Fotó: Kóré Ágnes