Múzeumpedagógiai foglalkozásra várja a Bauernhaus a 8-14 éveseket a Mária-kiállításhoz kapcsolódóan

1086

Gyerekekre szabott tárlatvezetés és művészi foglalkozás – a Svábházban április 15-én nyíló különleges Mária-kiállításhoz kapcsolódóan szeretettel várják a 8-14 éves gyermekcsoportokat a rájuk szabott, csoportos múzeumpedagógiai foglalkozásokra.

Ennek keretében megismerkedhetnek – korosztályukhoz igazítva – olyan történetekkel, anekdotákkal, amelyek a kiállított tárgyakhoz kapcsolódnak, és amelyek hitről, kitartásról, a szeretet erejéről tanúskodnak. A tárlatvezetés német és magyar nyelven történik, időtartama kb. 30 perc. A kiállítás látogatása ingyenes.*

A tárlatvezetés után a gyerekek művészi foglalkozáson vehetnek részt, ahol három, választható Mária-ábrázolás közül az egyiket készíthetik el karcolt technikával. A művészi foglalkozást Jármy Éva irányítja, időtartama kb. 30 perc, díja 600 Ft/fő.

A múzeumpedagógiai foglalkozásokra április 16. és május 7. között, keddi és csütörtöki napokon 10 és 14 óra között várják a csoportokat, minden esetben előzetes bejelentkezés után. Előzetes egyeztetés alapján lehetséges más időpontot kérni.

Elérhetőségek:
Bauernhaus–Svábház
2083 Solymár, Dózsa György u. 6.
Telefon: 06 30 197 4963
Email: bauernhaus@solymar.hu

PA – solymáronline
Forrás: bauernhaussolymar.blogspot.com
A borítókép illusztráció.