Ön is kapott fizetési felszólítást a DAKÖV Kft.-től?

2300

Az elmúlt napokban sok solymári lakos kapott fizetési felszólítást díjhátralék miatt a szennyvízelvezetésért felelős szolgáltatótól. A DAKÖV Kft. ügyfélszolgálatán készségesen tájékoztatást adtak a solymáronline megkeresésére. Az elmúlt években elmaradt a díjhátralékok behajtása, a tartozásokat most mérték föl, ezért könnyen lehet, hogy néhány éves díjtartozást kell rendeznünk.

A levél második oldalán fel van tüntetve, hogy a szolgáltató adatai szerint melyik hónapból és mekkora összegű díjtartozásunk van. Amennyiben úgy gondoljuk, nincs díjhátralékunk, keressük meg a befizetést igazoló csekket vagy az utalási adatokat, és mutassuk be az ügyfélszolgálaton.

Arról is tájékoztatást kaptunk, hogy bár a számlán úgy szerepel, nem kell a vízfogyasztás korlátozásától tartanunk, hiszen a DAKÖV Kft. csak a szennyvízelvezetésért felel.

Amennyiben kérdésünk van, hívjuk az ügyfélszolgálatot az ügyfélfogadási időben, ahol az ügyfélszám bemondásával azonnal tudnak segíteni.

Solymári ügyfélszolgálati fiókiroda
2083 Solymár, Fűzfa u. 7.

Ügyfélfogadási idő:
Hétfő 8:00-18:00
Kedd nincs ügyfélfogadás
Szerda 8:00-12:00
Csütörtök 8:00-12:00
Péntek nincs ügyfélfogadás

Tel.: 26/360-769; 30/308-5430
E-mail: ugyfelszolgalat.solymar@dakov.hu

Múlt héten írtunk arról, hogy a PilisTV 12 perces kisfilmet készített a szennyvíztelepről, a szennyvízelvezetés és -kezelés kérdéseiről, a csatornaszámlákról, és arról, mit engedhetünk a csatornába és mit nem. A videó ezen a linken is megnézhető.

KBH – solymáronline