Irány a könyvtár!

1412
Forrás: apaczai.com

A solymári könyvtár több mint 24 000 kötettel, külön gyermekkönyvtár részleggel, folyóiratolvasóval, számítógép-használati lehetőséggel és többféle egyéb szolgáltatással várja olvasóit Solymáron, a Templom tér 25. szám alatt. A könyvtár hétfőn, szerdán, pénteken 13–19 óráig, kedden és csütörtökön 10–19 óráig tart nyitva.

A beiratkozási díj egy naptári évre: felnőtteknek 2.000 Ft, nyugdíjasoknak 1.000 Ft, 18 éves kor alattiak és diákok csak kártyahasználati díjat fizetnek, amelynek összege 500 Ft.

A kölcsönzött könyvek nyilvántartása számítógépes programmal történik. Egy alkalommal hat darab könyv kölcsönözhető három hétre. A kölcsönzési határidő lejárta után az olvasónak lehetősége van hosszabbítást kérni személyesen, e-mailen vagy telefonon.

Az állományba tartozó könyvekre előjegyzést lehet kérni telefonon, személyesen vagy e-mailben. A könyvtár e-mailen értesíti az olvasót, ha beérkezik az általa előjegyzett dokumentum.

Lehetőség van a könyvtár állományában nem található szakkönyvek könyvtárközi kölcsönzés útján történő beszerzésére is. Az erre vonatkozó igényt e-mailben is jelezheti az olvasó.

A kézikönyvtár teljes anyaga helyben használható!

Telefon: +36 26 360-100,+26 362-240
E-mail: konyvtar@apaczai.com

További információ itt található.

solymáronline