Válaszolt az önkormányzat a lakossági kérdésekre – VIDEÓ

1795

Viszonylag nagy érdeklődés mellett zajlott a solymári önkormányzat 2018-as közmeghallgatása. A helyszínen megjelent mintegy harminc érdeklődő mellett a PilisTV élő közvetítését még legalább kétszer annyian nézték folyamatosan.

A megjelentek kérdéseket tettek föl az M0 körgyűrű tervezett nyomvonaláról, a folyamatban lévő vagy éppen kívánatos beruházásokról, pl. a Koppány Márton utcáról, a Rózsika utcáról és a vasút környéki parkolásról. Elsősorban tehát a közlekedéshez kapcsolódtak a felvetett problémák, de felszólalt olyan, akit a környezet védelme foglalkoztat, más pedig a Mikulástól szeretett volna szemeteskukákat kérni.

Dr. Szente Kálmán polgármester bőséges információáradattal látta el az érdeklődőket. Tájékoztatott a rekordszámú folyó beruházásról, részletesen beszélt arról, hogy nincs még nyomvonala az M0-nak, elmagyarázta a tervezési folyamat következő lépéseit, és kitért a lehetőségekre, valamint Solymár érdekeire is. Beszélt a település pénzügyi helyzetéről, a jövő évi tervekről, szóba került a vasút és az ide kapcsolódó parkolás, valamint megemlítette, hogy ürgerezervátum létesülhet az Auchan mellett.

Mindezt percről percre végignézheti a PilisTV felvételén az, aki lemaradt róla. A többi témával pedig később találkozhatnak még itt, a solymáronline hírei között.

Sólyom Ágnes – solymáronline