Holdjárat – Misztikus utazás Tompos Kátyával december 8-án

1490

December 8-án, szombaton 19 órától a művelődési házban igazi zenei csemegét láthatnak, hallhatnak az érdeklődők, hiszen Tompos Kátyát 6 tagú zenekar kíséri: Hrutka Róbert (gitár), Kalmus Felicián (cselló), Galambos Zoltán (zongora), Markó Ádám (dob), Fehérvári Attila (basszusgitár) és Dely Domonkos (perka, vokál).

A 90 perces koncert ingyenes regisztrációs jeggyel látogatható, melyet a művelődési házban lehet átvenni!

A Holdjárat egy újabb utazás, ezúttal azonban nem Európán keresztül, ahogy Tompos Kátya első lemezén, hanem egy misztikus, a földtől elrugaszkodott dimenzióban, melynek végén felkavaró vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó, múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk. Kátya útitársa ez alkalommal ismét Hrutka Róbert, akivel most nem a színésznő számára kedves dalokat dolgozták át közösen, ahogy az előző albumon tették, hanem tíz vadonatúj dal született.

A bensőséges, helyenként elgondolkodtató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind-mind az élet ihlette. Valamennyi vers egy darab a színésznő lelkéből, ablak a világra. Ugyanakkor válaszkeresés is az élet kérdéseire. Ahogy mondja: „Ez biztos amolyan szakmai ártalom: a színházban megfejtjük az életet. Vagyis inkább életeket fejtünk meg, és ezzel együtt magunknak is megválaszolunk dolgokat. Ezek a fejtegetések valószínűleg a dalokba is áttolódtak.”

solymaronline
forrás: apaczai.com