A MagNet Bank helyi fiókjában támogatható a Solymár Egészségügyéért Alapítvány

1611

Egész ősszel, november 30-ig a Solymár Egészségügyéért Alapítványt lehet támogatni az Évszak Szervezete Program keretén belül a MagNet Bank solymári fiókjában. Az alapítvány vizsgálóágyra és diagnosztikai műszerre gyűjt.

A solymári fiókba betérő ügyfelek adománydobozba dobhatják kisebb-nagyobb összegű támogatásukat, cserébe olyan ajándéktárgyakat vihetnek magukkal, amelyeket az Alapítvány helyezett el – hálájuk kifejezéseként – a támogatók számára. Így az adakozók is izgalmas tárgyakat találhatnak, miközben megismerkednek egy-egy társadalmi problémával, és értékes információkkal gyarapodhatnak a támogatott szervezet – jelen esetben a Solymár Egészségügyéért Alapítvány – működéséről, céljairól.

Az Évszak Szervezete Program keretein belül ezt a fajta támogatást évszakonként, 3 hónapon keresztül ajánlhatják fel a MagNet bankfiókok egy-egy társadalmi szervezet részére. Idén ősszel a Solymár Egészségügyéért Alapítvány került a kedvezményezettek közé, így adományainkkal
hozzájárulhatunk céljaik megvalósításához. Az Alapítvány a három hónap alatt gyűjtött adományokból a Solymári Háziorvosi Rendelő számára szeretne eszközöket beszerezni: egy, a mélyvénás trombózis diagnosztikában fontos laborműszert és egy elektromosan mozgatható vizsgálóágyat.

magnetbank_solymarirendelo.jpg

PA – solymáronline
Forrás: magnetbank.hu