Vidámságot hoz Oscar a Művelődési Ház színháztermébe

1174

Tökéletes kikapcsolódást ígér az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt Háda János színdarabja. A 2 felvonásos vígjáték a József Attila Színházban már számos teltházas előadáson bizonyított. A televízióból is ismert komédia története röviden a következő:

Bertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyáros élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli 12 között meglátogatják – a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse… – , rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog. Otthona a követhetetlenül cikázó fekete táskák, elveszett ékszerek, többszörösen elsikkasztott pénzkötegek és lavinaként hömpölygő női fehérneműk özönében egy szempillantás alatt őrültekházává változik, miközben ő már azt sem tudja, mit akar valójában. Egy biztos: a gyereknek apa kell!!! De hol van Oscar?

Az előadás szeptember 29-én, vasárnap 19 órakor lesz az Apáczai Csere János Művelődési Házban. Belépőjegyek 2000 és 2500 Ft-os áron megvásárolhatók a Művelődési Ház irodájában.

solymáronline