Koncertek a solymári búcsú pénteki napján

2424
Fotó: apaczai.com

A művelődési ház színpadán szeptember 7-én pénteken este 8 órától ingyenes koncertek várják a közönséget.
Helyszín

20.00 – Napfénypresszó

Fotó: apaczai.com

A Napfénypresszó sok fesztiválon és klubban ad koncertet, és garantálják az igazi buli hangulatot. A több stílus és az énekesek egyéniségei teszik sokszínűvé a zenekart. Nehéz besorolni a műfajt, de a pop, rock, rap, alternatív stílus áll a zenekarhoz a legközelebb. A cél a jó hangulat, a nyitottság, a közösség és a barátság zenévé formálása, időnként komolyabb elgondolkodtató szövegekkel kiegészítve.

21.30 – CsótányDzsó

Fotó: apaczai.com

A zenekar 2012-ben baráti társaságból alakult. Stílusukat leginkább a rockabilly határozta meg, de az alternatív pop-rock hatás folyamatosan jellemezte zenéjüket. Nem rég még swing és punk attitűdöket is beépítettek muzsikájukba. Ezek a hatások a későbbiekben egyre markánsabbá váltak, és a mai felállás büszkén kijelenti, hogy egyedülálló stílust hozott létre, amit úgy hív: Alt’n’Roll, avagy Furabilly. Élőben meglehetősen dinamikusan adnak nyomatékot a zenéjüknek.

23.30 – AB/CD

Fotó: apaczai.com

A 2003-ban alakult a zenekar AB/CD néven vált közismertté. Számos helyen felléptek már Európában, az AC/DC életérzést egy az egyben adják vissza a színpadon, ők Magyarország legjobb AC/DC tribute csapata. A zenekar igyekszik eljuttatni mindenhova az AC/DC zenéjét, mivel ők nem lehetnek ott mindenhol.

Újdonság, hogy már pénteken is lesz program a kisiskola udvarán:

21.00 – Péntek esti disco
Buli a ma és a közelmúlt legkedveltebb dalaival. A dj Szabó Róbert, aki lassan 10 éve foglalkozik szórakoztatással, zenéléssel. Rengeteg céges rendezvényt, születésnapot, kisebb, nagyobb szabású bulit csinált már. Solymári lakosként szeret a térségben játszani. Az est zenei stílusa nem megkötött, a közönség aktuális hangulatához alkalmazkodó.

Forrás: Apáczai Csere János Művelődési Ház

apaczai.com