Rengeteg programmal várja az érdeklődőket a XX. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál

1387
Fotó: fesztival.kulturkuria.hu

Négynapos művészeti fesztivál kezdődik augusztus 30-án csütörtökön a szomszédban, Pesthidegkúton. Már az első napon színes programok várják az érdeklődőket, lesz beharangozó vigasság, a Vena Zongorás Trió koncertje, Hamvas Béla-est és kiállítások. Az ünnepélyes megnyitóra is ezen a napon kerül sor, este 7 órakor. A megnyitót Szörényi Levente és Bródy János rockballadája, a Kőműves Kelemen követi a szabadtéri nagyszínpadon.

31-én pénteken lesz bábmesejáték, népmeseszínház és a Kiskalász zenekar műsora a gyerekeknek, a felnőtteket pedig Tompos Kátya és az Al Tei együttes várja koncerttel.

Szeptember 1-jén szombaton már kora reggel kezdődnek a programok horgászversennyel és futóversennyel, majd 10 órakor megnyílik a mesekert. Lesz több meseelőadás, bűvészműsor, korongcsata, solymász bemutató, táncház és koncertek. Fellép a Brassdance együttes, majd este 10-kor az Echo II. együttes.

Szeptember 2-án vasárnap zárul a fesztivál, de még aznap is rengeteg program várja a látogatókat. Színpadra lép a Kaláka együttes és a Cimbaliband, lesznek színházi előadások és vetélkedők és láthatnak divatbemutatót is. A nap látványos jubileumi varieté show-val zárul a szabad ég alatt.

Mivel a programok több helyszínen zajlanak, a részletes leírást keressék a fesztivál hivatalos honlapján, a www.fesztival.kulturkuria.hu-n!

Solymáronline