Solymári Sport Club Foci edzőtáborok

4197
Fotó: Solymári SC

2018. nyarán is tartottunk a nálunk focizó gyerekeknek focitáborokat.

Szokásainknak megfelelően a kicsik – 6-9 évesek – a Solymári Pemü sporttelepen napközis táborban vehettek részt. A táboraink június végén 45 fővel és augusztus elején 38 fővel voltak megtartva hétfőtől péntekig.
Napi programunk 2 edzés, 3X étkezés, játékok, kirándulások voltak. Az edzések mellett voltunk játszóházban Hidegkúton, Pilisvörösváron edzőmeccsen, sétáltunk a Jegenye völgyben ( a bátrabbak patakban is fürödhettek) és a Szél-hegyen, volt Mini VB a Disznóforrásnál, és voltunk moziban is a gyerekekkel.

Fotó: Solymári SC

 

Fotó: Solymári SC
Fotó: Solymári SC

A nagyobb – 10-14 éves – gyerekeinkkel már 4. éve járunk a Balatonra edzőtáborozni, idén is Alsóőrsre mentünk 52 fővel. Itt kicsit több szerepet kapott a foci oktatása. Napi 3x étkezés, 3 edzés (Dabasi Barcelona tábor anyagát átadva) mellett napi 2-3 óra strandolás fért csak bele a programba.

Fotó: Solymári SC
Fotó: Solymári SC
Fotó: Solymári SC

Mindegyik táborunk kiemelt feladata a technikai és taktikai felkészítésen túl, a csapategység és az egyesületi összetartozás erősítése, javítása.
Táboraink megvalósításához elengedhetetlen volt néhány lelkes szülő, felnőtt és diák támogató segítsége. Nekik nagyon köszönjük a támogatásukat.
Güngör (Judt) Mariann (Sportpálya Büfé), Majer Péter (Alsóőrs Hotel Congoria), Star játszóház Hidegkút, Botzheim Csaba, Dobák Péter, Szép Kata és Gréta, Molnár Vivien és Nikolett, Sulyok Péter, Bakti Balázs,
Valamint az edzőink munkáját: Kövesi Péter, Bakti József, Molnár Richárd

Molnár Richárd/Solymáronline