Autó égett az Aldi parkolójában

2426
Fotó: Lakatos Béla

Szombaton a délelőtti órákban kigyulladt egy személygépkocsi motortere a solymári Aldi parkolójában. A lángokat már a solymári önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt sikerült megfékezni.

Fotó: Lakatos Béla

Földesi János a Solymári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagja arról tájékoztatta a SolymárOnlinet, hogy a riasztást követően a káresetről értesítették a Solymári Közterület Felügyeletnél dolgozó tűzoltó bajtársukat is, aki röviddel az önkéntes tűzoltók előtt érkezett és megkezdte a beavatkozás előkészítését. Mire a tűzoltók is a helyszínre érkeztek, a jármű tulajdonosa és segítői az áruház porral oltó készülékeivel a lánggal égést megszüntették. A tűzoltók áramtalanították a járművet és hőkamerával átvizsgálták a motorteret, majd a forró részeket visszahűtötték.

Fotó: Lakatos Béla

A hivatásos tűzoltók megérkezésekor a tűzoltás már befejeződött. Személyi sérülés az eset kapcsán nem történt. A sérült járművet a tulajdonos elszállította. Az önkéntes tűzoltó raj az áruház parkolóját az oltásból fakadó szennyeződésektől megtisztította és a közforgalom számára átadta.

OHN