Egy korty Prága Solymáron – kóstoljunk bele!

2479
Fotó: pixabay.com

Akár jártunk már Prágában, akár nem, június elején elég csak a solymári Templom térig menni, hogy belekóstolhassunk egy igazi cseh sörös est remek hangulatába!

A Károly-hidat ugyan nélkülöznünk kell, de a tradicionális cseh söröket és a remek nyáresti hangulatot biztosan megtaláljuk június 9-10-én a sekrestyés-kertben. Megkóstolhatjuk a remek Praga Pilsner, Lasko Dark, Vysoký Chlumec és Klášter Ležák söröket – vagy épp a belga meggysört, ha valaki egy kicsit lágyabb italra vágyik. A szervező Venezia Étterem emellett kicsiket és nagyokat is finom ételekkel vár.

Fotó: facebook.com/venezia.solymar

Természetesen az ízletes sörök és finom harapnivalók mellett a zene és a tánc sem maradhat ki a programból. Szombaton a Schaumarer Musikanten és a Krigli Band gondoskodik a jó hangulatról, a Herbstrosen tánccsoport és a Reményi Margit Táncegyüttes fellépésükkel fogják színesíteni az estét. Vasárnap az Altsteiner Blaskapelle muzsikál, és a Bunte Bände gyermektánccsoport évzáró bemutatóját láthatjuk, ahol a gyermekek adnak számot tudásukról.

A rendezvény szombaton 18 órakor, vasárnap 16.30-kor kezdődik. A belépés díjtalan! Friss információkért érdemes felkeresni a rendezvényhez tartozó facebook-eseményt.

PA