Szerdán ülésezik a képviselő-testület

1173
Fotó: pilistelevizio.hu

Május 30-án szerdán 16 órától tartja soron következő rendes ülését a solymári képviselő-testület. A képviselők olyan, sokakat érintő témában is döntést hozhatnak, mint hogy útépítési hozzájárulás megfizetésére kötelezik az érintett ingatlantulajdonosokat az Őz, Szarvas, Fecske, Virág és Bimbó utcák útépítése kapcsán. Arról is határozhatnak, hogy támogatják-e pénzügyileg és milyen módon a Hősök köz burkolatának helyreállítását, valamint kiválaszthatják ugyanezen útszakasz közvilágításának kivitelezőjét.

A napirenden továbbá olyan témák is szerepelnek, mint a 2018. évi költségvetési rendelet módosítása, a közművelődési rendelet felülvizsgálata, valamint a Gróf Karátsonyi utca – Kilátó köz útfelújítására vonatkozó közbeszerzés kiírása.

A képviselők dönthetnek arról is, támogatják-e, hogy dr. Pál Adriánt nevezzék ki a Budaörsi Rendőrkapitányság rendőrkapitányának, továbbá, hogy kívánnak-e az Együtt Európáért Alapítvánnyal együtt pályázni a KEHOP 1.2.1. „klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás”pályázati felhívásán.

A testületi ülést a PilisTV élőben közvetíti Facebook-oldalán.

OHN