Háziasszonyok továbbképzője a Bauernhausban

1320
Fotó: pixabay.com

Nincs olyan háziasszony, akinek ne lehetne újat mutatni. Vagy éppen régit… A svábházba szeretettel várják azokat, akik szívesen továbbképeznék magukat, akár elméletben, akár gyakorlatban.

Május 10-én, csütörtökön kenyérsütés lesz a Sütőklubban, május 24-én pedig a “Zwiebelkuchen”, a hagymatorta lesz a téma, annak is különböző variációi a gyakorlatban.

Manierozás, legírozás, konfitálás – ma igen divatos kifejezések, varázsszavak, amit a főzőműsorokban előszeretettel használnak. De mit is jelentenek? Új főzéstechnikát? Vagy a hagyományos konyha divatos nevet kapott? Mi az igazság? Május 22-én este 6-tól erről folyik majd a beszélgetés Miháldi Kinga dietetikussal. A program díjmentesen látogatható, de csak előzetes regisztrációval (bauernhaus@solymar.hu – (30) 197 4963)! Szó lesz arról, hogyan készítsünk gyors, egyszerű ételeket, hogyan tudunk időt megtakarítani rohanó napjainkban. Diétás rántás, hagymadinsztelés… néhány titok, amivel könnyebben emészthetővé és egészségesebbé tehetjük ételeinket.