A solymári Corvinus Vegyeskar is fellép a piliscsabai Egyházzenei Napokon

1242

Idén már 24. alkalommal rendezik meg a Piliscsabai Egyházzenei Napok rendezvénysorozatot május elején. Az egész hétvégén átívelő program első napján, pénteken a solymári Corvinus Vegyeskar is fellép a Klotildligeti Plébániatemplomban.

Fotó: Barcsik Géza / 2015

Minden évben színvonalas műsor várja a Piliscsabai Egyházzenei Napokra ellátogató vendégeket. Idén május 11. és 13. között összesen tizennyolc kórus érkezik Piliscsabára. A helyi és környékbeli (budapesti, Pest megyei) énekkarok mellett Újvidékről, Szegedről és Szlovákiából is érkeznek meghívott vendégek, hogy ez a hétvége még inkább a zene, az egyházzene ünnepévé válhasson.

Május 11-én, pénteken 18 órakor kezdődik a program a Klotildligeti Plébániatemplomban, második fellépőként rögtön a solymári Corvinus Vegyeskarral, akik Lógó Tibor vezényletével énekelnek. Május 12-én, szombaton 17 órától a Piliscsabai Plébániatemplom ad otthont a találkozónak, május 13-án, vasárnap 17 órakor pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának Stephaneum dísztermében kerül sor az egyházzenei hétvégét lezáró koncertre.

A rendezvénysorozat ingyenesen látogatható, minden érdeklődőt szeretettel várnak! A teljes program a csatolt műsoron olvasható.

PA, solymaronline