Fiatal tehetségek pénteken a Little Jazz Pubban

1399

Miből lesz a cserebogár? A zenei tehetség igen hamar meg tud mutatkozni. Aki a jövő hírességeivel akar találkozni ma, és kedveli a jazz zenét, az ne hagyja ki a Little Jazz Pub péntek esti programját, ugyanis Nagy Anna Sára és Nagy Sebestyén lesznek a házigazda, Márkus Tibor és az Equinox vendégei.

Nagy Anna Sára és Nagy Sebestyén mind a komoly-, mind a könnyűzene iránt érdeklődő testvérpár. Sebestyén ebben az évben felvételt nyert a Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium ütő tanszakára, amelynek Anna jelenleg 11. évfolyamos elmélet-ének szakos tanulója. A komolyzenei tanulmányok mellett Anna évek óta foglalkozik népi és jazz-énekkel, Sebestyén könnyűzenei ambícióit leginkább első hangszerén, a zongorán éli ki, de már második éve tanul ütőhangszereken is világzenét. Mindketten állandó résztvevői különböző zenei kurzusoknak, például többször is voltak a Balatonfüredi Világzenei és Improvizációs Táborban.

2018-tól a klub havonta egy péntek este várja vendégeit, helyszín: az Apáczai Csere János Művelődési Ház. A program díjmentesen látogatható.

az apaczai.com nyomán