Megjelent a Pest megyei kkv-k telephelyfeltételeinek javítását segítő pályázat

1000
Fotó: pixabay.com

Május 21-től lehet pályázni a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozásoknak új telephely vagy épület építésére, a meglévő telephely átalakítására, modernizálására, bővítésére. Az érdeklődők számára tájékoztató fórumot tart a PMKIK.

A pályázat keretében 20 és 100 millió Ft közötti összegre lehet benyújtani az igénylést, melyhez – jogcímtől függően – 45-90% önerő szükségeltetik. A vállalkozásoknak május 21-től számítva 30 napjuk van a pályázat beadására, melynek tervezett keretösszege 4,5 milliárd forintra rúg. Önállóan nem támogatható tevékenységként kapcsolódó eszközbeszerzésre, megújuló energiaforrás beszerzésére, bemutatóterem vagy iroda építésére, belső parkolók kialakítására is lehetőség van.

A pályázati felhívásra a támogatási kérelmeket május 21-én reggel 8 órától nyújthatják be a pályázók a www.allamkincstar.gov.hu oldalon. A teljes pályázati kiírást itt találják, a pályázati adatlapot erről a linkről lehet letölteni.

A pályázat iránt érdeklődők számára ingyenes tájékoztató fórumot hirdet a Pest Megyei Iparkamara, melynek ideje: április 24. (kedd) 9.00 óra, helyszíne: a Magyar- Szlovák Üzleti és Tájékoztató Központ (2045 Törökbálint, Kazinczy u. 124.). Jelentkezés és bővebb információ: www.pmkik.hu

solymáronline