Jutalomfalatok – Szulák Andrea szakácskönyve

1495

Legyen jazz, pop vagy musical, a Solymáron élő Szulák Andrea szinte minden zenés műfajban otthon érzi magát. Különleges, izgalmas hangjával már jó pár évvel ezelőtt meghódította rajongóit. De vajon a konyhában is képes csodákat tenni?

„Anyukám baromi jól főzött, mellette labdába sem rúghattam, nem is tanultam meg főzni addig, amíg össze nem költöztem az első szerelmemmel. Külföldön voltunk, fellépni jártunk, magunkat kellett eltartanunk. Ekkor kezdett érdekelni a főzés” – mondja a Foodyny internetes magazinnak a színész-énekesnő. – „Aztán hazajöttünk, és elvégeztem egy szakács- és szállodaportás iskolát, de igazán sosem használtam ki az ott szerzett tudásomat. Jött millió dolog az életemben, koncertek, színház, tévés szereplések, férjhez mentem… Akkor egyébként egész jókat főztem otthon, de nem fűzött semmilyen különleges kapcsolat a gasztronómiához. Mióta egyedül vagyok, azóta érzem a szükségét, hogy főzzek, illetve ezzel egy időben kezdtem el élvezni is.”

Szulák Andrea elmúlt év végén megjelent különleges szakácskönyve nem csupán receptek gyűjteménye. Hiszen ott van benne az a bizonyos plusz, az a bizonyos titok. Itt minden ínyencség egy-egy emlékhez, egy-egy utazáshoz, egy-egy emberhez kötődik. Haladjunk hát fogásról fogásra, és ismerjük meg Szulák Andrea életének legfontosabb gasztrotitkait! Ha valaki elfoglalt, mégis ízletes ételeket szeretne összeütni magának, ezentúl nem hivatkozhat az időhiányra. Szulák Andrea ugyanis olyan finomságokkal ismerteti meg olvasóit, amelyek akár két fellépés között is gyorsan és könnyen elkészíthetőek.