Tanút keres a rendőrség – Megsérült a motoros

1974
(Fotónk illusztráció)

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya bűnügyi eljárást folytat közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. szeptember 29-én 16 óra 5 perckor a Pilisvörösvár, Lahner György utca és Fő utca kereszteződésében egy Ford típusú tehergépkocsi összeütközött egy Ducati típusú motorkerékpárral, amelynek vezetője a Fő utcán forgalmi okból álló kocsisort előzte, Piliscsaba irányából érkezve. Az ütközés következtében a motorkerékpár átsodródott a menetirányát tekintve bal oldali útpadkára, ahol téglafalnak ütközött, vezetője megsérült.

Az eljárás eddigi adatai szerint a balesetet megelőzően egy járművezető a tárgyalt kereszteződésben lemondott elsőbbségéről a Ford tehergépkocsit vezető javára. A sofőr kiléte és az általa vezetett jármű típusa jelenleg nem ismert a nyomozó hatóság előtt, tanúkénti kihallgatása azonban szükségessé vált az ügyben.

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a közlekedési balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.