Solymári Disznó-forrás Kupa

1974

Még a rossz idő sem tudta megakadályozni, hogy a Solymári Vállalkozók Egyesülete (SVE) májusban negyedik alkalommal is megrendezze a kispályás labdarúgótornát a Disznó-forrásnál.

Az egész napos esőzés ellenére töretlen lelkesedéssel küzdöttek a solymári, nagykovácsi, pilisvörösvári, piliscsabai, pilisszentiváni és jászfalusi ifjú focisták. A tornán részt vevőket, kísérőiket és a szép számú közönséget Posovszki Márton SVE-elnök köszöntötte.

Molnár Richárd tanár úr vezetésével megkezdődött a küzdelem, amelyben minden csapat megmérkőzött egymással. Öröm volt nézni a kis focistákat, akik csuromvizesen is nagy technikai tudással rúgták a labdát. A szakadó eső ellenére is megmutatkozott a gyerekek sport iránti szeretete, kitartása.

A nézőket és a kísérőket sem riasztotta el a rossz idő, a szurkolók esernyők és a felállított sátor védelmében drukkolták végig a meccseket. A mérkőzések befejezése után Molnár Richárd értékelte a csapatok teljesítményét. Az SVE vezetősége a részt vevő csapatokat egy-egy serleggel, és minden játékost egy-egy éremmel ajándékozott meg. A büfé idén is a kis focisták megvendégelését szolgálta.

Ezúton köszönjük Molnár Richárdnak és Molnár Istvánnak a szervezést, és a lebonyolításban nyújtott segítséget. Köszönjük a solymári önkormányzatnak a rendezvény támogatását.

Örömmel vesszük, ha sokan látogatják meg a forrást, és használják a gyerekek a futballpályát, hisz nekik készítettük, és gondozzuk. Kérjük, vigyázzanak rá, és óvják a környezetét.

Solymári Vállalkozók Egyesülete