Kenguruval ugrálni a menhelyen

1024

Zanzibár együttes, Zoltán Erika, ökölvívóbajnok, csikósbemutató, kígyósimogatás, kenguruval ugrálás, és még sok érdekes program várja a gyerekeket és felnőtteket május 28-án, vasárnap, az Ürömi Menhelyen.  Az adománygyűjtő rendezvény programjai 10–17 óra között látogathatók.

Az Ürömi Menhely vezetői és önkéntesei úgy gondolják, hogy nem lehet elég korán kezdeni a felelős állattartást, ezért döntöttek úgy, hogy Gyereknap alkalmával, egy egészen különleges ajándékkal lepik meg a kicsiket, nagyokat.

Az apróságok bekötött szemmel szlalomozhatnak kutyákkal vagy kígyókat simogathatnak egy rendhagyó biológiaórán.

Mindemellett nagyon fontosnak tartják a gyermekek felelős állattartásra való oktatását, ezért igyekeznek a hétvégén színesebbnél színesebb programokkal készülni, amelyek során játékos formában sajátíthatják el ezt a tudást az érdeklődők.  Szeretnék, ha az emberek másként gondolnának a menhelyekre és  a “menhely” szó hallatán nem az jutna eszükbe, hogy ott minden a szomorúságról és éhezésről szól. Céljuk, hogy megmutassák ennek a helynek a szépségét, fontosságát, ahol a gyerekek megtanulhatják, azt is, hogy hogyan kell nevelni, szeretni az állatokat, valamint, hogy mivel jár a róluk való gondoskodás.

A játékos oktatással kapcsolatos programok mellett zenés és más egyéb produkciókról is gondoskodtak a szervezők. Lehetőség nyílik majd egy igazi csikós-bemutató megtekintésére, és aki kedvet kap, arcot is festethet, de akár még találkozhat a helyi tűzoltókkal is.

A napot Zoltán Erika és a Zanzibár együttes koncertje zárja le.

A rendezvény teljes bevételét egy lábadozó megépítésére fordítják, ahol a frissen műtött és beteg,idős kutyák gyógyulni tudnak majd, akár télen is.

Mindenk érdeklődőt sok szeretettel várnak! (A rendezvény kutyusokkal is látogatható – hozd el kedvenced és az oltási könyvét se felejtsd otthon!)

Cím: Üröm külterület, Budai út (Pilisborosjenő felé) 021/53