Hogyan lehet fényt deríteni egy alattomos ellenségre?

1623

Életünk során több ezer fehérjével találkozunk, kiváltképp a táplálkozásunk révén. Ételintolerancia alakul ki, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni így az emésztetlen komponensek kóros immunreakciót váltanak ki. Sajnos ez általában a leggyakrabban fogyasztott élelmiszereknél fordul elő és legtöbben nincsenek tudatában annak, ha olyan élelmiszert fogyasztanak, melyek megbetegítik őket.

„Minden harmadik embert érint az ételérzékenység!” – mondja Kautzky Adrienn természetgyógyász. – Számos betegség és életminőséget rontó állapot összefüggésbe hozható az ételintoleranciával. Ilyenek az ekcéma és a bőrproblémák, a migrén, krónikus gyulladások, emésztőszervi problémák, puffadás, asztma, allergia, légzőszervi panaszok és sajnos a gyerekeknél egyre gyakoribb hiperaktivitás és figyelemzavar. Sajnos az autoimmun folyamatok hátterében is gyakran ez az alattomos probléma húzódik, de könnyen lehet a súlyproblémákkal küzdők baja is!”

Hogyan lehet fényt deríteni erre az alattomos ellenségre? Kik gyanakodjanak, hogy szenvednek tőle? Hogyan lehet vizsgálni és gyógyítani? Ezekre a kérdésekre is választ kap, aki elmegy Kautzky Adrienn következő előadására, április 28-án, pénteken 18 órára a Bauernhaus Svábházba.