Solymáron és Budaörsön loptak – Előzetes letartóztatásba kerültek

1647

A 23 éves L. Viktor és társa egy solymári bevásárlóközpont parkolójában lopta el egy autó utasteréből a sértett kézitáskáját, miközben az a csomagtérbe pakolta az áruházban megvásárolt termékeket. A táskában a sértett iratai, bankkártyája és készpénze volt.

Egy másik alkalommal ugyanez a két férfi egy budaörsi áruház parkolójában ismételték meg „mutatványukat” Az ellopott táskában lévő bankkártyával egy érdi automatából többször megpróbáltak pénzt felvenni.

A tolvajoknak megnőtt az önbizalmuk, így két nappal később ismét egy budaörsi üzlet parkolójában jelentek meg, ahol hasonló módszerrel lopták el egy férfi táskáját a benne lévő készpénzzel és okiratokkal együtt  az autójából.

Ezúttal azonban kevésbé voltak szerencsések, mert a budaörsi rendőrök a két férfit a bűncselekmény elkövetése után rövid idővel elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. Az illetékes bíróság elrendelte az előzetes letartóztatásukat.