Lopott bankkártyát használ

1387

Egy idáig ismeretlen hölgy tisztázatlan körülmények között ellopott egy pénztárcát a benne lévő bankkártyákkal, készpénzzel és személyes iratokkal együtt. A bankkártyával több jogosulatlan tranzakciót hajtott végre, amellyel kárt okozott. Az ügyben a pilisvörösvári rendőrök nyomoznak.

Az ismeretlen nő 20-25 év körüli, körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, fekete hajú, barna szemű. A bűncselekmény elkövetésekor fehér kabátot, alatta fekete alapon fehér feliratos felsőt viselt és egy zöld szatyor volt nála. A nőről a bankautomata biztonsági kamerája felvételt készített.

A Pilisvörösvári Rendőrőrs nyomozói kérik, hogy aki felismeri a fényképen látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.