Kautzky Adrienn: Elkél egy kis immuntuning!

1195

 „Bár már lecsengett az influenza szezon – kinek ezért, kinek azért – elkél egy kis immuntuning így a tavasz közeledtével” – vélekedik Kautzky Adrienn természetgyógyász. Ezért tartja fontosnak, hogy következő előadásán – pénteken este 6 órától, a Bauernhaus Svábházban – megismertesse az érdeklődőkkel azokat a természetes gyógymódokat, gyógynövényeket, melyek ebben segíthetnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

„Sorra vesszük majd a vitaminok, ásványi anyagok egész sorát, hisz ezek nélkül nincs egészség” – mondja Adrienn. – „Gyakran hallom ismerősöktől, hogy nem szednek táplálék kiegészítőket, hiszen sok zöldséget és gyümölcsöt esznek.  Természetesen nem szeretném a zöldségesek forgalmát aláaknázni, de muszáj objektíven elmondanom, hogy a tél végén kapható zöldárú beltartalma mennyi és az mire elég.”

Kautzky Adrienn „Mit nekem tavaszi fáradtság? – avagy immunerősítés a tél végén…” című előadásán az is kiderül majd, hogy milyen vitaminokat tanácsos, sőt kötelező fogyasztani az év különböző időszakában, illetve ez hogyan változik aktivitásunk és életkorunk függvényében!