Boldog új évet kívánunk!

1143

Ismét eltelt egy év, és hogy milyen lesz a következő? Horoszkópunkból mindenki megtudhatja. Minden kedves olvasónknak boldog és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Kos

Szerelem
Az új évben sokkal nyitottabb lesz a világra. Belsőleg és külsőleg is látványos átalakuláson megy keresztül. Mivel sok-sok váratlan, kisebb utazásra számíthat, így nem kizárt, hogy egy utazás vagy szakmai megbeszélés alkalmával éri utol a végzet. Így végre megteremtheti a régóta vágyott harmóniát és kiegyensúlyozottságot.

Pénz
Úgy próbálja szervezni az életét, hogy egyszerre több jövedelemforrása legyen. Ha a merészség megfontoltsággal párosul, sikerrel valósítja meg e tervét. A Kos hajlamos arra, hogy átlépje korlátait, de előbb vagy utóbb meg kell tanulnia, hogy mindenben mértéket tartson.

Bika

Szerelem
Legszebb vágyai válhatnak valóra ebben az évben. Az egyedülállók találkozhatnak valakivel, akivel örökre összeköthetik az életüket. A kapcsolatban élők érzelmi életében is komoly változások következnek. Párkapcsolata kiegyensúlyozott lesz, sőt a gyermekáldás is szóba kerülhet. A boldogság azonban nem teljes megfelelő anyagi biztonság nélkül. Anyagi helyzetére is figyelnie kell.

Pénz
Rengeteg energiát fektet az anyagi biztonság megteremtésébe. Ugyanakkor a kényelem is fontos lesz, a legjobb minőséget akarja mindenből. Hosszú távú terveket szövöget, ám hogy megvalósíthassa ezeket, alaposan be kell biztosítania magát anyagilag.

Ikrek

Szerelem
Ebben az évben érzelmi ügyekben különösen fontos lesz a biztonság. Év elején rengeteget dolgozik majd, az év közepétől megpihenhet, és akkor a kapcsolatokra fog nagyobb figyelmet fordítani. Az év második felében döntenie kell egy súlyos érzelmi kérdésben, és ettől függően számos tekintetben változhat meg az élete.

Pénz
Az év második felében külföldi munkára, tanulmányokra, esetleg egy nagyobb utazásra is sor kerülhet. Az Ikrek nem tartozik a legspórolósabb csillagjegyek közé, de most kénytelen lesz biztosítani a jövőjét, mert már megtanulta, hogy milyen az, amikor máról holnapra él.

Rák

Szerelem
Nem csak a táncparketten jó vezető, az életét is kézben tartja. Mire tavasszal a szívügyei rendeződnek, az élet több területén sikeres lesz. Visszafogottsága mögött meglepően heves szenvedély bújuk meg. Lassú, de határozott lépésekkel halad, és megfontoltságának köszönhetően tökéletes boldogságra talál.

Pénz
Hallgat a megérzéseire, minden kínálkozó lehetőséget megragad a boldogulásra. Jól takarékoskodik, így rövidesen szép összeget tud megtakarítani. Közben mindent megtesz azért, hogy otthonában meghitt és családias hangulatot teremtsen.

Oroszlán

Szerelem
Ebben az évben nagy változás várható: különös varázs-erejének köszönhetően találkozik valakivel, akivel közös jövőt terveznek. A kapcsolatban élők ugyancsak komoly változásokra szánják el magukat, jövőjükkel kapcsolatos fontos kérdésekben kell dönteniük.

Pénz
Leküzdhetetlen vágyat érez, hogy több életterületen változtasson. Ennek egy ideig egyetlen akadálya van, az anyagiak. Az év első felében ez még nehezen megy, ám az év második felében olyan lehetőséggel találkozik, amely az anyagiakban és a munkában is jókora előrelépést hoz. Fortuna végre az ön oldalán áll.

Szűz

Szerelem
Párkapcsolatában történő változások hatására több területen is átalakul az élete. A házasságkötés és a családalapítás gondolata is felmerül majd. A Szűz jegyűek nehezen fejezik ki érzéseiket, párjuktól viszont feltétlen bizalmat várnak el. Egy kis őszinteségből még nem lehet baj. Ne féljen hát megélni és kimutatni, mit érez.

Pénz
Ha mindig azon aggódik, hogy elég pénze legyen, sosem lesz annyi, amennyit szeretne. Űzzön el minden baljós gondolatot, hiszen semmi oka nem lesz a panaszra. Bölcsessége segít majd eligazodni a mindennapi élet dolgaiban. Áprilistól folyamatosan javul majd az anyagi helyzete. Végre learathatja fáradozásai gyümölcsét.

Mérleg

Szerelem
A kapcsolatban élő Mérlegek még szorosabbra fűzik párjukkal érzelmi szövetségüket. Az év első felében minden úgy alakul, ahogy eltervezték, ráadásul semmi nem tudja majd felbosszantani őket. Minél több jót cselekednek embertársaikkal, annál több jót kapnak vissza. Az év második felében az egyedülállók életében következik pozitív változás.

Pénz
Minden kínálkozó lehetőséget megragad, mindenhol száz százalékos teljesítmény nyújt. Anyagi helyzete jobban alakul, mint a korábbi években, ám csak tavasztól kezdődően várható javulás.

Skorpió

Szerelem
A párkapcsolatban élő Skorpiók közül néhányan a vidéki életmódot választják, mivel a víz közelsége vonzza őket. Ez az esztendő ugyanis a végleges otthon kiválasztásáról szól majd. Szerencsére a megérzéseik jól működnek, így minden választásuk szerencsésen alakul. A szinglik ebben az évben ellenállhatatlanok lesznek, az év második felében párt találnak.

Pénz
Kirobbanó formában lesz, nagy nyomás alatt is remek teljesítményt nyújthat, sőt lehetetlennek tűnő vállalkozásokat is képes lesz felvirágoztatni. A siker érdekében hangyaszorgalommal kell majd dolgoznia, de az anyagi haszon mindenért kárpótolja majd. Sokat segíthet, ha megfelelő szövetségeseket talál.

Nyilas

Szerelem
A társkeresők bepótolhatják mindazt, amire az elmúlt időszakban nem volt lehetőségük. A házasságok erősebbé válnak, a régi kapcsolatokban újra fellángol a szerelem. A Nyilasoknak ebben az esztendőben folyton valami újat kell tanulniuk az emberi kapcsolatokról azért, hogy fejlődhessenek. Ahány ember, annyiféleképpen működik, de végtére is mindezt kihívásként élik meg.

Pénz
Képes átlépni saját határait, de vigyázzon, csakis biztos üzletbe fektessen. Kerülje az interneten látott kecsegtető ajánlatokat. Ebben az évben több váratlan kiadása adódhat, a karrierjében viszont töretlenül halad előre.

Bak

Szerelem
Az új évben induló szerelmi kapcsolatok hosszú időre szólnak, mi több, egy munkahelyi szerelem is kilátásban van. Ebben az évben több figyelmet fordít önmagára és vágyaira. Rengeteg társasági programon fordul meg, főként azért, mert ezek az események kapcsolatépítésre is alkalmasak, sőt feljebb jutását is segítik a ranglétrán.

Pénz
Anyagi biztonsága érdekében hosszú távra szóló befektetéseket keres. Ha értékes vagy értékálló dolgot akar vásárolni, most akkor is megveheti, ha az először komoly anyagi kockázatnak tűnik. Kérje nyugodtan szakmeber tanácsát.

Vízöntő

Szerelem
Van lehetősége, hogy álmait megvalósítsa, de ehhez óriási leleményességre és kitartásra lesz szüksége. Talán még azon is elgondolkozik, hogy új életet kezd, vagy hogy új alapokról induljon. Amit ebben az évben elkezd, később a szenvedélyévé válhat. Ez lehet egy új hobbi, de egy új sporttevékenység is.

Pénz
Pénzügyi gyarapodást jeleznek a csillagok. Ingatlanvásárlással kapcsolatos ügyeket rendezhet, az év második felében pedig olyan pénzügyi befektetésekre talál, amelyek hosszú távon nagyobb lehetőségeket biztosítanak majd az egész családnak.

Halak

Szerelem
Ez az év a szerelem és a boldogság ígéretével kecsegteti a Halak jegyében született embereket, de néhány nagy csalódásra is fel kell készülniük. Emberi kapcsolataik ugyanakkor hullámzóan alakulnak. Hogy mindez kevéssé viselje meg őket, először magukban tisztázzák, mit is akarnak.

Pénz
Több ajánlat is érkezik majd, rövid idő alatt gyors változásokat tapasztalhat. Lesz lehetősége rá, hogy bepótolja mindazt, amit korábban elmulasztott. Az év második felében egy kisebb, de annál kellemesebb meglepetés is várható.