Összefogás Marcell gyógyulásáért

3922
Fotó: Márton Merész's Photography

A fiatal zenész felesége segítséget kért Facebook-posztjában Berezvai Marcell kínai gyógykezelésére. A felhívás itt olvasható! Az eltelt 10 napban ismét hatalmas összefogással bizonyították az emberek, mi mindenre képesek egy jó ügy, ez esetben egy másik embertársuk érdekében.

„Marcell számlájára 3 millió 416 ezer 844 forint érkezett be, a Generosity-n keresztül pedig 3364 USD-nél tartunk” – adott tájékoztatást Berezvai Ariadni, Marcell felesége.

Ezen a hétvégén is több eseményt rendeznek a fiatal zenész gyógykezelésének megsegítésére:

  • December 10-én délelőtt 9 és 12, valamint este 5 és 8 óra között bolhapiacot szerveznek a Gyermeklánc Játékházban (Solymár, Templom tér 9/b.). Ruhák, cipők, kiegészítők, játékok, dísztárgyak, sütemény, szörp és egyéb finomságok várják a vásárlókat. A szervezők a bevétel teljes összegét a gyógykezelésre ajánlották fel.
  • Szombaton este 7 órától a Helidonaki táncegyüttes huszadik évfordulója alkalmából rendezett ünnepségre kerül sor Budapesten, (XIII. kerület, József Attila tér 4.). A műsor után pedig táncház és buli lesz hajnalig, hazai és görögországi vendégzenészek közreműködésével. A rendezők Marcell gyógyulására ajánlották fel bevételt.
  • Vasárnap, délután 2 és 4 óra között – a 2. kerületi Mechwart ligetbe – egy kültéri sajáttestsúlyos edzésre várják a sportolni vágyókat, amelyen ingyenes a részvétel, viszont a cél a gyűjtés.