Angyalok Angyalai

2573
Balról jobbra Dózsáné Perecz Nikoletta, Fogarasi Béláné és Lengyelné Jalsoviczky Nóra

Úgy tűnik, Solymár kifogyhatatlan az ötletekből, ha mások megsegítéséről, támogatásáról van szó. Ezúttal A Solymári Nagycsaládos Egyesület jelentkezik egy új kezdeményezéssel.

Idén karácsonytól havonta egyszer egy-két nagycsaládos szülőt szeretnének meglepni olyasmivel – színház, mozi, vacsora, masszázs, stb. – amivel, néhány órára ki tudnak kapcsolódni, és el tudják felejteni a hétköznapok nehézségeit, problémáit.

„Tudjuk, hogy mennyire fontos az ’én’ idő, de erre sokan az anyagiak hiánya miatt nem tudnak szert tenni. Pedig nagyon nagy szükség lenne arra, hogy a szülők kipihentek legyenek, és néha fel tudják tölteni az elemeiket. Ezért olyan családokat szeretnénk megajándékozni, ahol egy váratlan körülmény, nehéz élethelyzet, vagy egy gyermek betegsége miatt ezek a szülők megérdemelnének néhány óra pihentető, energiát adó szabadidőt. A tervek szerint Solymár és -környéki magánszemélyek és vállalkozók adományait juttatnánk el nekik, és amíg ők kikapcsolódnak, az egyesület tagjai vigyáznak gyermekeikre (természetesen ingyen). Minden felajánlást szívesen fogadunk!” – mondja Dózsáné Perecz Nikoletta a helyi nagycsaládos egyesület új vezetője.

Elérhetőségeik:

Perecz Nikoletta +36 70 907-2130
Lengyelné J. Nóra +36 30 437-3096
Fogarasi Béláné Erzsébet +3630 982-5113