Fussunk együtt – Solymár!

2418

A jól sikerült júniusi futófesztivál, és az augusztusban megvalósult Nagycsaládos Sportnap után most itt egy újabb kezdeményezés a közösségi sportért. Kass Melinda írása következik.

Dózsáné Perecz Nikoletta, a Nagycsaládosok Solymári Egyesületének vezetője és Kókai László „hobby”futó kezdeményezésére megalakult a Facebookon egy „Fussunk együtt – Solymár” elnevezésű csoport. A csoport célja, hogy próbáljunk minél több helybélit és környékbelit arra buzdítani, hogy szabadidejüket aktív pihenéssel töltsék és jöjjenek velünk legalább hetente egyszer közös futásokra. Minél több ismerősünkkel igyekszünk megszerettetni a futást, a kocogást, hiszen ez a legegyszerűbben kivitelezhető mozgásforma. Nem kell hozzá semmi más, csak egy jó cipő és egy megfelelő terep. Bárhol, bármikor végezhető, sohasem késő elkezdeni, az állóképesség gyorsan megszerezhető. Könnyebben megy az elhatározás és erősebb a kitartás, ha jó társasággal futunk. Használjuk ki ezeket az alkalmakat! A rendszeres futáson kívül különleges programokat is szervezünk, ilyen lesz december elején a Mikulás futás. Itt az ideje kipucolni a futó „csizmát”!

Bárki csatlakozhat a csoporthoz, aki szeretne egy jó csapattal együtt sportolni. Az érdeklődők jelentkezését a Fussunk együtt – Solymár Facebook csoportban várjuk szeretettel!