Coworking iroda – iroda nélküli szabadúszóknak

1627

Az óbudai Fő téren működő Esernyős épületének megújult szárnyában megkezdte működését a Szindbád Közösségi Iroda és Rendezvénytér.

Ha valaki szabadúszó, akkor valószínűleg tudja, milyen a konyhaasztalnál napokat végig dolgozni úgy, hogy egyetlen emberrel sem találkozik. A coworking irodák jól jöhetnek heti pár napra, ha az ember társaságra, jó internetre meg kapszulás kávéra vágyik, vagy mondjuk csak igényli a reggeli munkába indulás érzését.

Óbuda első közösségi irodája, a Budapesten is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő coworking irodákhoz hasonlóan, minden igényt kielégítő megoldást kínál a zavartalan, sikeres és költséghatékony munkavégzéshez.
Bérelhető munkaállomások és tárgyalók, kiválóan felszerelt rendezvényterem, catering, irodai szolgáltatások, zárható szekrények, teakonyha, étel, ital és persze ízletes kávé várja a felhasználókat.
A kikapcsolódásra csábító zöld területekkel körülvett Szindbád kifejezetten vonzó lehet azok számára is, akik a környező agglomerációban laknak, vagy a túlzsúfolt belvárosi irodák helyett szívesebben dolgoznak a számos rekreációs lehetőséget nyújtó, békés környezetben, karnyújtásnyira a fő közlekedési csomópontoktól.