„Találkozzunk újra az óra alatt!” – Fotópályázat a megújult Széll Kálmán térről

1063

A Budapesti Közlekedési Központ a Magyar Fotóművészek Szövetségével közösen „Találkozzunk újra az óra alatt!” elnevezéssel fotópályázatot hirdet a Széll Kálmán térrel kapcsolatosan. Az alkotásokat 2016. július 17-ig várják.

A pályázaton a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, kizárólag olyan fényképekkel, amelyek a megújult Széll Kálmán téren készültek, és amelyek egyedüli és kizárólagos készítője a pályázó. Egy jelentkező legfeljebb 5 képpel nevezhet, melyeket a szktfotopalyazat@bkk.hu e-mail címre kell beküldeni július 17-ig.

A beküldött pályaműveket szakmai zsűri bírálja el július 22-éig, ezt követően a nyertesek e-mailben kapnak értesítést. Az első helyezett 1 tripodot (háromlábú állvány) és egy éves MOL Bubi bérletet, a második helyezett 1 monopodot (egylábú állvány) és egy féléves MOL Bubi bérletet, a harmadik helyezett 1 lightboxot (fénysátor) és egy negyedéves MOL Bubi bérletet nyer. Ezen kívül a Magyar Fotóművészek Szövetsége felajánlott egy könyvcsomagból álló különdíjat.

A fotópályázattal kapcsolatos valamennyi információ és a hivatalos pályázati kiírás megtalálható a www.bkk.hu/szellkalmanter/fotopalyazat oldalon.

Forrás: budapest.hu