Polgárőrök és tűzoltók: Újabb két évre megválasztották a vezetőséget

2794

Szombaton tartotta éves rendes taggyűlését a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület. Az aktuális problémák megvitatása és az előző évi beszámolók elfogadása mellett, a teljes vezetőség tisztújítása is a küldöttgyűlés napirendjén szerepelt.

„A küldöttgyűlés a napirendekben szereplő témákat meghallgatta, megvitatta. Jellemzően egyhangú döntésekkel a szükséges határozatokat meghozta, illetve az elhangzott tájékoztatókat, beszámolókat tudomásul vette. Mivel a teljes vezetőség mandátuma lejárt, ezért tisztújításra is sor került. Az egyesület teljes vezetősége további két esztendőre megbízást kapott, azzal, hogy a megkezdett munkát tovább folytassa” – számolt be a küldöttgyűlés munkájáról Földesi János tűzoltóparancsnok.

IMG_8963_web

Elismerések átadására is sor került a gyűlés végén. A 2015 évben teljesített 5 690 óra önkéntes tűzoltó készenléti szolgálat elismeréseként, Zsigó Csaba Árpád tű. őrnagy és Dr. Szente Kálmán polgármester emléklapot adott át Dózsa Gábor, Földesi János, Földesi János ifj., Földesi Márton, Hlács Tibor, Komorócki Máté Tamás, Kovács Ernő, Nagy Balázs és Nagyszegi Dezső önkéntes tűzoltóknak. Kovács Ernő pedig átvette a Magyar Tűzoltó Szövetség X éves szolgálati emlékérmét is.